Hva er lykke for deg?

Hva er lykke for deg? Er det å ha det siste nye, et stort hus, stilig bil, og en flott kjæreste? Er din lykke kun basert på materielle og overfladiske ting eller ligger det mer i å være lykkelig? I følge Grant Study utført av Harvard University kan lykke faktisk læres og du skaper din egen lykke ved å være god mot deg selv, mot andre og ved å gjøre det du er god til.

For meg handler det å være god mot seg selv å ta vare på helsa, ha en meningsfylt dag, balanse mellom arbeid og fritid, Studien utført på Harvard viser at de som er lykkeligst trener mer enn de som er mindre lykkelig. God helse og lykke henger ofte sammen."Help yourself before you help others" er viktig. Desto bedre du har det desto bedre kan du hjelpe andre.

Å være god mot andre er også viktig for å være lykkelig. Gjennom å jobbe frivillig, støtte og ta vare på venner og kjendte Frivillighet har ikke bare en positiv effekt på samfunnet ? mennesker som arbeider frivillig er lykkeligere enn andre. Det gir mer sosial kontakt, men bedrer også sjansen for å bli kjent med andre utover det frivillige nettverket, fordi det forbedrer folks sosiale evner.

   

 

Å gjøre ting du er god på er godt for deg. Jeg er veldig glad i hester og ridning og føler meg glad når ting går bra eller ting vi har øvd på endelig fungerer. Jeg føler meg fri og kan selv sette mine mål og den sterke interessen gjør at jeg lærer og utvikler meg raskt. Om jeg f.eks skulle begynne å trene tennis hadde nok læringskurven ikke vært like sterk og selvtilliten hadde nok kanskje fått seg en liten knekk. Jeg er veldig dårlig i tennis. Det er viktig å følge hjertet for å føle seg vel. Så nå lurer jeg på..

 

 

2 kommentarer

Merethe

24.10.2017 kl.15:23

Viktig tema du tar opp. Min passion er fotografering.

Essentially

24.10.2017 kl.15:26

Merethe: Det liker jeg også. :)

Skriv en ny kommentar

Essentially

Essentially

37, Oslo

Coach og kostholdsveileder.

Kategorier

Arkiv

hits